Morsdagsfirad

15.05.2017 kl. 19:54

 

Morsdagshelgen var solig och fin och fylld med sådant jag uppskattar mest. Skogspromenader, körkonsert, trädgårdsarbete, restaurangbesök och morsdagsmiddag hemma. Med man och två barn av tre:) Lucas som är på turné i USA kom också ihåg att skicka hälsningar från andra sidan Atlanten.

Tacksam och lycklig över årets, liksom alla de tjugosex tidigare, morsdagar jag har fått fira tillsamans med familjen. Över den uppskattning jag får, inte bara på morsdag. Och över all kärlek och energi som min familj ger mig<3

Här jag sitter just nu känner jag doften av blomman jag fick igår. Också den fina krukan fick jag som morsdagsgåva av flickorna. 

 

 

 

 

Önskar er alla en riktigt fin vecka!

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som är nu. Reflekterar över små och stora saker i livet. Delar med mig av vardagliga eller viktiga händelser.

Viktigast är familjen. Som består av en man som bygger hus. Och tre vuxna barn; en musiker, en medianom och en globetrotter. Och så goldisen Maya.

Själv är jag en obotlig motionsfreak. Just nu gäller crossfit, pilates och dagliga hundpromenader. Jobbcyklar vår-höst. Älskar min trädgård. Kan inte leva utan böcker. Gillar också film och njuter av att umgås med släkt och goda vänner.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få en hälsning. Det går också bra att ta kontakt via mejlen mellan49och50@gmail.com.

Helen

 

 

Andras bloggar jag läser:

Almbacken

Anne

Carita

Frida

Hanna

I min smak

Lyckoslanten

Mitt 60-tals hus

Scillas garden

 

 

 

Böcker jag läst 2016:

Böcker jag läst 2017:

Den som stannar den som går

Nattvakten

Allt jag inte minns

I väntan på Bojangles

Återstoden av dagen

Vända hem

Den vidunderliga kärlekens historia

En gud i spillror

Djurens gård

Alkemisten

Sjung tills du stupar

Det förlorade barnet

Jag är Zlatan Ibrahimovic

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.09, 20:30Det skall skördas av Sonja
26.06, 15:25Oundvikligt av Carola
24.04, 21:53De vita pionernas år av Ingrid
17.04, 00:18Veckan före påsk av Sonja
30.03, 15:54Sista lördagen i mars av Carola