Veckan i bild

28.04.2017 kl. 21:45

 

Mitt bloggande är inte värst flitigt. Har ändå inget speciellt att skylla på, då varken trädgårdsarbetet eller jobbcyklingen har kommit igång ännu. Så pass kallt och ruskigt har det varit. 

Men här kommer litet bilder här hemifrån som jag har fotat i förbifarten då jag struttat och skuttat omkring här i knutarna den senaste veckan:)

 

Idag faktiskt, ringde de från möbelbutiken, och jag fick hämta den nya mattan jag beställt till övre hallen. Den passar riktigt bra och jag är nöjd. Den runda formen ger kontrast till allt det kantiga.

 

Två nya, fina kuddar i soffhörnet. En present som Hanna hade med sig från Indien. De blågröna tonerna är så rätt och kuddarna passar litet varstans här hemma.

 

Förra lördagen gick jag med en god vän till Francesca Lindhs konstnärsatelje här i stan. Hade inga direkta planer på att köpa nåt. Men hon hade så fina tavlor som jag bara inte kunde motstå. Det här strandmotivet skall komma upp på sovrumsväggen småningom. 

 

Helt överraskad av att blåsipporna trots allt kommit upp och blommar för fullt i en skogskant. Kunde inte låta bli att föreviga dem.

 

Ena stunden lyser solen och i följande tornar svarta snömoln upp sig. En märklig vår vi har fått uppleva 2017 minsann.

 

Ett litet otydligt foto av en annan gåva vi fick förra veckan<3

Hanna och Nolan har visat en massa härliga bilder från sina äventyr i Myanmar och Indien. Nolan är verkligen en mycket duktig fotograf. Speciellt hans personporträtt är många gånger så gripande och alldeles underbara.

Människorna kom ofta fram till dem och bad om att bli fotade. Eller ville posera tillsammans med dem. De färgstarka kläderna i kontrast till det litet bruna, torra omgivningen ger helt fantastiska bilder. Som på fotot här ovan. Det var både Kims och min favoritbild.

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som är nu. Reflekterar över små och stora saker i livet. Delar med mig av vardagliga eller viktiga händelser.

Viktigast är familjen. Som består av en man som bygger hus. Och tre vuxna barn; en musiker, en medianom och en globetrotter. Och så goldisen Maya.

Själv är jag en obotlig motionsfreak. Just nu gäller crossfit, pilates och dagliga hundpromenader. Jobbcyklar vår-höst. Älskar min trädgård. Kan inte leva utan böcker. Gillar också film och njuter av att umgås med släkt och goda vänner.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få en hälsning. Det går också bra att ta kontakt via mejlen mellan49och50@gmail.com.

Helen

 

 

Andras bloggar jag läser:

Almbacken

Anne

Carita

Frida

Hanna

I min smak

Lyckoslanten

Mitt 60-tals hus

Scillas garden

 

 

 

Böcker jag läst 2016:

Böcker jag läst 2017:

Den som stannar den som går

Nattvakten

Allt jag inte minns

I väntan på Bojangles

Återstoden av dagen

Vända hem

Den vidunderliga kärlekens historia

En gud i spillror

Djurens gård

Alkemisten

Sjung tills du stupar

Det förlorade barnet

Jag är Zlatan Ibrahimovic

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.09, 20:30Det skall skördas av Sonja
26.06, 15:25Oundvikligt av Carola
24.04, 21:53De vita pionernas år av Ingrid
17.04, 00:18Veckan före påsk av Sonja
30.03, 15:54Sista lördagen i mars av Carola