Veckan före påsk

13.04.2017 kl. 22:07

 

 

Den senaste veckan har det varit rätt fullt program. Och väldigt trevligt program dessutom. Förra lördagen var vi med min mamma på shoppingrunda till en mattaffär. Och vi var mäkta nöjda båda två när vi kom ut därifrån. Varsin matta beställd och till ett riktigt förmånligt pris. Jag som vanligtvis aldrig täcks pruta:D

På söndag var vi på utflykt med Kim och Maya. Först till ett av mina favoritställen här omkring, Konst och Form i Gumbostrand. Där blev det brunch, konstutställning och några små inköp. 

Efter det åkte vi vidare till Eira. Frida bjöd på kaffe. Samtidigt körde vi en bokhylla till en av hennes kompisar. En hylla som stått ett halvår ute i vår studio och väntat på att bli borttransporterad. Så skönt att få det gjort.

 


Maya och jag tog en promenad längs Eirastranden och Brunnsparken. Det var jättekallt men så roligt med litet omväxling. Där svallade vattnet fritt.

Men också Seitlaxfjärden har nu äntligen blivit isfri den här veckan. 

 


Våren är ju väldigt sen. Det har varit  mulet mest hela tiden känns det som. Och vinden riktigt bitande kall. Ändå har vintergäck och krokus börjat sticka upp i rabatterna de senaste dagarna.

Och så. På tisdagen var det dags att möta Hanna på flygplatsen. Hon är hemma igen efter drygt sju månader i Australien. Också Nolan följde med för att bekanta sig med Borgå och Finland ett slag. Jätteroligt.

 


En som också blev alldeles till sig av lycka var Maya. Kim filmade en snutt när hon upptäckte dem i bilen och man ser på filmen hur hon blev helt yr och vild.

Nu skall vi fira en traditionell påskhelg. Ta det lugnt några dagar. Gå på ett födelsedagskaffe på lördag. Och sedan hålla påskmiddag för familjen på söndag. 

Önskar er en riktigt fin påskhelg allesammans!

 

 

 

 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Va roligt att du har din yngsta hemma nu också :)
Sonja17.04.17 kl. 00:18
jo, det är så roligt<3<3<3
18.04.17 08:36

 

 

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som är nu. Reflekterar över små och stora saker i livet. Delar med mig av vardagliga eller viktiga händelser.

Viktigast är familjen. Som består av en man som bygger hus. Och tre vuxna barn; en musiker, en medianom och en globetrotter. Och så goldisen Maya.

Själv är jag en obotlig motionsfreak. Just nu gäller crossfit, pilates och dagliga hundpromenader. Jobbcyklar vår-höst. Älskar min trädgård. Kan inte leva utan böcker. Gillar också film och njuter av att umgås med släkt och goda vänner.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få en hälsning. Det går också bra att ta kontakt via mejlen mellan49och50@gmail.com.

Helen

 

 

Andras bloggar jag läser:

Almbacken

Anne

Carita

Frida

Hanna

I min smak

Lyckoslanten

Mitt 60-tals hus

Scillas garden

 

 

 

Böcker jag läst 2016:

Böcker jag läst 2017:

Den som stannar den som går

Nattvakten

Allt jag inte minns

I väntan på Bojangles

Återstoden av dagen

Vända hem

Den vidunderliga kärlekens historia

En gud i spillror

Djurens gård

Alkemisten

Sjung tills du stupar

Det förlorade barnet

Jag är Zlatan Ibrahimovic

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.09, 20:30Det skall skördas av Sonja
26.06, 15:25Oundvikligt av Carola
24.04, 21:53De vita pionernas år av Ingrid
17.04, 00:18Veckan före påsk av Sonja
30.03, 15:54Sista lördagen i mars av Carola