Sista lördagen i mars

25.03.2017 kl. 20:34

 

Började min dag hos frissan idag. Lika avkopplande och trevligt som vanligt. Brukar alltid boka tid en lördag för då är där inga andra kunder än jag. 

Efter det hade jag stämt träff med min goda vän Carola på stan. Vi gick till Cafe Postres. Det var länge sedan vi träffats sist, så det fanns minsann en hel del att uppdatera och tala om:)

Vi blev faktiskt sedan bjudna på den underbaraste Tarte Tatin med vaniljglass. För Carolas brorsson jobbar som kock i restaurangen där, visade det sig. Vilken trevlig överraskning!

 

 

Fortfarande ingen vårvärme att tala om här hos oss. I morse kom det snö och hela dagen har varit jämngrå. Det enda som blommar i trädgården är snödroppen. 

 

 

Inte så mycket att fotografera där ute på gården tillsvidare alltså. Fångade litet grönt på bild från vårt vardagsrum i stället.

 

 

Rosenbuketten jag köpte från Plantagen förra lördagen har hållit sig fin hela veckan, men nu har nog en del av rosorna börjat nicka litet. Då klipper jag dem riktigt korta och fördelar dem på några små vaser och glas.

 

 

Och de här fick sällskap av några kvistar från trädgården.

 

 

Kom ihåg att klockan skall ställas om till sommartid i natt! Och ha en riktigt skön söndag!

 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Det var nog så roligt att träffas igen! Snart är sommaren här och då ses vi igen :) Du har det så grönt och vårigt hemma! Mina snödroppar har inte riktigt visat sej ännu, men lite sol så kommer de nog fram.
Carola30.03.17 kl. 15:54
Jaa, litet sol och värme är nog vad vi alla skulle behöva nu så småningom. Växter som människor:D Vi ses och hörs! Kram<3
31.03.17 21:55

 

 

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som är nu. Reflekterar över små och stora saker i livet. Delar med mig av vardagliga eller viktiga händelser.

Viktigast är familjen. Som består av en man som bygger hus. Och tre vuxna barn; en musiker, en medianom och en globetrotter. Och så goldisen Maya.

Själv är jag en obotlig motionsfreak. Just nu gäller crossfit, pilates och dagliga hundpromenader. Jobbcyklar vår-höst. Älskar min trädgård. Kan inte leva utan böcker. Gillar också film och njuter av att umgås med släkt och goda vänner.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få en hälsning. Det går också bra att ta kontakt via mejlen mellan49och50@gmail.com.

Helen

 

 

Andras bloggar jag läser:

Almbacken

Anne

Carita

Frida

Hanna

I min smak

Lyckoslanten

Mitt 60-tals hus

Scillas garden

 

 

 

Böcker jag läst 2016:

Böcker jag läst 2017:

Den som stannar den som går

Nattvakten

Allt jag inte minns

I väntan på Bojangles

Återstoden av dagen

Vända hem

Den vidunderliga kärlekens historia

En gud i spillror

Djurens gård

Alkemisten

Sjung tills du stupar

Det förlorade barnet

Jag är Zlatan Ibrahimovic

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.09, 20:30Det skall skördas av Sonja
26.06, 15:25Oundvikligt av Carola
24.04, 21:53De vita pionernas år av Ingrid
17.04, 00:18Veckan före påsk av Sonja
30.03, 15:54Sista lördagen i mars av Carola