En annorlunda vecka

27.10.2016 kl. 21:10

 

Dn här veckan har inte varit som vanligt. Jag har sovit en halvtimme längre varje morgon. Jag har inte heller gått nån halvtimmes morgonrunda. Jag har inte haft bråttom hem direkt efter jobbet. Och jag har inte varit tvungen att gå kvällspromenad i regn och mörker. För att..

..Maya har tagit semester och åkt iväg med Frida till Eira!

I storstan har hon det mojsigt och blir bortskämd värre. Det har kommit rapporter och bilder då hon struttar iväg på morgonen till kontoret där Frida jobbar för tillfället. Eller då dom går promenader längs stranden. Såå mycket härliga dofter och så många trevliga hundar man träffar där. Och så har hon ju fått en ny, fin leksak!

 

 

Jag tror vi alla mår bra av litet omväxling ibland. Men visst har jag gått kvällspromenader ändå. Och helst kommer jag ju hem direkt efter jobbet, om jag inte far på träning. Och nog är morgonturen bara så otroligt skön när man väl kommer ut. Hundar ger en sunda och goda vanor!

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som är nu. Reflekterar över små och stora saker i livet. Delar med mig av vardagliga eller viktiga händelser.

Viktigast är familjen. Som består av en man som bygger hus. Och tre vuxna barn; en musiker, en medianom och en globetrotter. Och så goldisen Maya.

Själv är jag en obotlig motionsfreak. Just nu gäller crossfit, pilates och dagliga hundpromenader. Jobbcyklar vår-höst. Älskar min trädgård. Kan inte leva utan böcker. Gillar också film och njuter av att umgås med släkt och goda vänner.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få en hälsning. Det går också bra att ta kontakt via mejlen mellan49och50@gmail.com.

Helen

 

 

Andras bloggar jag läser:

Almbacken

Anne

Carita

Frida

Hanna

I min smak

Lyckoslanten

Mitt 60-tals hus

Scillas garden

 

 

 

Böcker jag läst 2016:

Böcker jag läst 2017:

Den som stannar den som går

Nattvakten

Allt jag inte minns

I väntan på Bojangles

Återstoden av dagen

Vända hem

Den vidunderliga kärlekens historia

En gud i spillror

Djurens gård

Alkemisten

Sjung tills du stupar

Det förlorade barnet

Jag är Zlatan Ibrahimovic

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.09, 20:30Det skall skördas av Sonja
26.06, 15:25Oundvikligt av Carola
24.04, 21:53De vita pionernas år av Ingrid
17.04, 00:18Veckan före påsk av Sonja
30.03, 15:54Sista lördagen i mars av Carola